Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Νέο απειλητικό σημείωμα με χυδαία ορολογία έλαβε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας

Νέο απειλητικό σημείωμα με χυδαία ορολογία έλαβε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας

Ένα ακόμη απειλητικό σημείωμα από αγνώστους, το δεύτερο αυτό το μήνα, έλαβε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας. Το σημείωμα εστάλη με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνο της 17ης Μαΐου. «Εάν είναι Προβοκάτσια ή όχι θα το δείτε σε μερικές ημέρες», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά και τα αραβικά.

Το σημείωμα το έχει παραλάβει ήδη η Υπηρεσία αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής». Συγκεκριμένα αυτό ανέφερε πως: «Εάν είναι Προβοκάτσια ή όχι θα το δείτε σε μερικές ημέρες που θα γ... εσείς οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα. Όλα είναι έτοιμα».

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας έκανε λόγο για ευθεία απειλή κατά των Μουσουλμάνων της χώρας, τονίζοντας πως το σημείωμα επιβεβαιώνει ότι το θρησκευτικό μίσος είναι εκείνο που οπλίζει τους αποστολείς και όχι το μεταναστευτικό ζήτημα. Παράλληλα διευκρίνισε πως «δεν έχει σκοπό να εμπλακεί σε εγκληματικές συγκρούσεις που στόχο έχουν να καταστρέψουν τη σχέση μεταξύ Ελλάδας και Αραβικού και Ισλαμικού κόσμου για κάποια βρώμικα πολιτικά συμφέροντα».

Το πρώτο σημείωμα, που είχε σταλεί στις 17 Μαΐου ανέφερε πως «Μουσουλμάνοι Δολοφόνοι, Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπουρδέλα σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάολο. Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο. Γ@&* το Ισλάμ σας, γ@&* το Κοράνι σας και γ@&* τις μάνες σας. Θα χυθεί αίμα».

http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου