Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Δίκη Άκη: «Τα χρήματα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα»

«Δεν μπορούμε να δούμε με ακρίβεια τις μετακινήσεις χρημάτων ανάμεσα στις εταιρείες», απάντησε ο Παναγιώτης Βλάχος που καταθέτει στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μετά από ερώτηση του συνηγόρου της Αρετής Τσοχατζοπούλου.

«Δε σας αρέσουν οι απαντήσεις; Θα τις ακούσετε», είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στους συνηγόρους του πρώην υπουργού

«Δε σας αρέσουν οι απαντήσεις; Θα τις ακούσετε», είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στους συνηγόρους του πρώην υπουργού

«Δεν μπορούμε να δούμε με ακρίβεια τις μετακινήσεις χρημάτων ανάμεσα στις εταιρείες», απάντησε ο Παναγιώτης Βλάχος που καταθέτει στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μετά από ερώτηση του συνηγόρου της Αρετής Τσοχατζοπούλου, γιατί η αγορά του ακινήτου στην οδό Δεινοκράτους είναι προγενέστερη των χρημάτων που εισέρευσαν στην εταιρεία Bluebell.


Όπως είπε «εδώ τα χρήματα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα ανάμεσα σε εταιρείες, τραπεζικούς λογαριασμούς βαλίτσες με μετρητά, ακόμα και χέρι με χέρι».
Ο συνήγορος του Νίκου Ζήγρα δήλωσε ότι η Bluebell συστήθηκε για την αγορά της οδού Δεινοκράτους και μόνο. Πρόσθεσε πως πριν υπάρξουν καν οι τραπεζικές επιταγές στο Νίκο Ζήγρα, του δόθηκε μία ολόκληρη βαλίτσα με μετρητά από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη.
Νωρίτερα έντονη ήταν η αντίδραση των δικηγόρων του Άκη Τσοχατζόπουλου, όταν ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ρώτησε το μάρτυρα Παναγιώτη Βλάχο, εάν τα χρήματα που προήλθαν από τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα διακινούνταν με εντολή του πρώην υπουργού.
«Δε σας αρέσουν οι απαντήσεις; Θα τις ακούσετε». ήταν η απάντηση του προέδρου του Δικαστηρίου Χρήστου Κατσιάνη.

http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου