Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

"Σαρώνει" το βίντεο με την συνέχεια της ταινίας 300 - Δείτε το

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την συνέχεια των “300”, με τίτλο “300: Rise Of An Empire” τρέχει ήδη στο youtube και έχει ξεπεράσει πια τα 3,1 εκ. κτυπήματα!
Το τρέιλερ κυκλοφόρησε τις προάλλες  από την Warner Brothers και, πιστό στο ύφος της πρώτης ταινίας, είναι γεμάτο από Έλληνες γυμνούς από την μέση και πάνω, εκδικητικούς Πέρσες και πολύ αίμα.
Η συνέχεια των “300”, ταινία που βγήκε στον αέρα το 2006 με πρωταγωνιστή τον Gerard Butler και ενθουσίασε το κοινό αλλά δίχασε τους Ελληνες κριτικούς κινηματογράφου, διαδραματίζεται πριν αλλά και μετά τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην πρώτη.

Η ταινία “300: Rise Of An Empire” ακολουθεί τον Έλληνα στρατηγό Θεμιστοκλή (Sullivan Stapleton) στην πορεία του απέναντι στα στρατεύματα του Ξέρξη (Ροντρίγκο Σαντόρο) και το δεξί του χέρι  και γυναίκα του, Αρτεμισία (Eva Green).Το έργο μεταφέρει την δράση από τις Θερμοπύλες στη θάλασσα και συγκεκριμένα στα στενά  του Αρτεμήσιου , στην βόρεια Ευβοια. Εκεί ο Θεμιστοκλής στρίμωξε για τα καλά τον πάνοπλο στόλο των Περσών λίγο πριν οδηγήσει τους Ελληνες στην τεραστίων ιστορικών διαστάσεων νίκη στην ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Οι Lena Headey και Rodrigo Santoro υποδύονται τους ίδιους ρόλους που είχαν και στην πρώτη ταινία.
Μετά την αναβολή των 6 μηνών η  ταινία υπολογίζεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2014.

http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου