Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Τα δίνει όλα η Μπάρτσα για τον Σπανούλη

Έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή στην προσπάθεια ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη απέκτησε ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για την Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με την El Mundo Deportivo ετοιμάζεται να προσφέρει 2,4 εκατ. ευρώ ετησίως στον Λαρισαίο γκαρντ.
«Μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ από το ποδοσφαιρικό τμήμα και του Νίκολα Καράμπατιτς από την ομάδα χάντμπολ, η Μπαρτσελόνα θέλει να προχωρήσει σε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει το δημοσίευμα.
Η καταλανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Σπανούλης απέρριψε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό και πως του έγινε βελτιωμένη προσφορά 2 εκατ. ευρώ. Πάντως το ρεπορτάζ αναφέρει πως η επαφή της διοίκησης των πρωταθλητών Ευρώπης με τον αρχηγό της ομάδας θα γίνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.
Το δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» αναφέρει πως ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προσφέρουν από 3 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Σπανούλη, ενώ 2,2 εκατ. ευρώ δίνει η Γαλατάσαραϊ.
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός περιμένει ακόμη την απάντηση του Κάιλ Χάινς στη βελτιωμένη πρόταση (2 εκατ. δολάρια για διετές συμβόλαιο) που έκανε στον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος έχει προσφορά και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (περίπου 2,4 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια).

http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου