Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ. Δάκρυσε η προτομή του Ιπποκράτη !!

ΙπποκράτηςΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τη ΚΩ, η προτομή του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη δάκρυσε !!!
Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι το γεγονός συνέβη ευθύς μετά την ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου από τον σφαγέα της ΕΡΤ, Σίμο Κεδίκογλου, και πιο ειδικά μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου υπουργού Υγείας.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Ιπποκράτης ευθύς μετά το άκουσμα του ονόματος του τηλεοπτικού βιβλιοπώλη Μπουμπούκου, άρχισε να κλαίει με μεγάλα δάκρυα.
Το γεγονός είναι εξαιρετικά σπάνιο, και ήδη αρχαιολόγοι και άλλοι επιστήμονες συρρέουν στην γενέτειρα του Ιπποκράτη για να εξετάσουν το γεγονός.
Σύμφωνα με αρχικές επιστημονικές πραγματογνωμοσύνες, ο Ιπποκράτης φαίνεται να κλαίει από λύπη για την κατάντια της Ιατρικής, ενώ σύμφωνα με άλλους, κλαίει από τα γέλια με τα χάλια των Ελλήνων που ανέχονται τον κάθε Αντώνη να τους επιβάλει τον κάθε Ευάγγελο και τον κάθε Μπουμπούκο.
ΝΕΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ αναφέρουν ότι και το άγαλμα του Ποσειδώνα έχει σκάσει από τα γέλια, μετά την ανακοίνωση του…θαλασσόλυκοι νέου υπουργού ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη. Αμ πως….το Γλυφάδα – Μύκονο το έχει κάνει γραμμή πιο συχνή και από το Κυψέλη-Παγκράτι, δεν θα  έπαιρνε το Ναυτιλίας δικαιωματικά;
Άντε και εις άλλα με υγεία…

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου