Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Χαμός" στο twitter με την υπουργοποίηση του Άδωνι και τον ανασχηματισμό


Ο ανασχηματισμός στο Twitter! Οι χρήστες έχουν κέφια"Από δω και πέρα, όλες οι ιατρικές πράξεις στη χώρα, θα γίνονται σε πολυτονικό!"

Με 33 βουλευτές το πασοκ έκανε κυβέρνηση.

Μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης και κυρίως την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του υπουργού υγείας, όπως ήταν αναμενόμενο, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Twitter, πήρε «φωτιά».

Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια για τον Κεδίκογλου και το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ ενισχύθηκε σημαντικά.

Μετά το συνδυασμό στο Υπουργείο Υγείας μην αναρωτηθεί κανείς γιατί λέγαμε ότι "Η ΕΡΤ ήταν η αρχή"

Άδωνη και Βούλτεψη μαζί, στο Υγείας. Αρρώστια σκέτη.
Ο Κεδικογλου έμεινε γιατί η ανακοινωση του μαύρου στην ΕΡΤ ήταν μόνο αρχή.Θέλει να ανακοινώσει και την χρεοκοπία
της χώρας.Ο Κεδικογλου εχει ακόμη πολλά να προσφέρει. Μαύρο παντού.Εγώ από τη στιγμή που μπήκε στην κυβέρνηση η Βούλτεψη, είμαι ικανοποιημένος.Εσωτερικών ο Μιχελάκης...Σαν να μύρισε νέος εκλογικός νόμος...Ο Σαμαράς επιβράβευσε με υπουργικά αξιώματα όλη την άθλια λαϊκίστικη πτέρυγα του κόμματος του πχ Βούλτεψη, Μιχελάκη.Εγώ στον Άδωνι, όχι υπουργείο, ούτε χαρτί υγείας δεν θα του έδινα.Δάκρυσε η προτομή του Ιπποκράτη στην Κω. Ο Κυριάκος υπουργός και η Ντόρα στα αζήτητα. Μετρημένες οι μέρες του μικρού.Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο Αβραμόπουλος θα ορκιστεί με μπλέιζερ χωρίς χρυσά κουμπιά.Όλα μπορείς να τα καταφέρεις σ'αυτή τη ζωή. Εδω η Βούλτεψη έγινε υφυπουργός.Άργησε γιατι δεν εβρισκε ο Βενιζελος το στικακι με τη λιστα των υπουργων

http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου