Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο σύμβουλος του Ερντογάν που μιλά για σχέδιο δολοφονίας με "τηλεκίνηση"!

Στη σύσκεψη του Σαββάτου που πραγματοποίησε ο Ερντογάν με τον Αχμέτ Νταβούοτλγου και τον διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν συμμετείχε και ο νέος σύμβουλος Α΄ Γιγίτ Μπουλού ο οποίος διορίστηκε πριν απο λίγες ημέρες.
Ο ίδιος ως δημοσιογράφος μέχρι πριν από 2 χρόνια ήταν σφοδρός επικριτής του Ερντογάν όμως το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να τον εξυμνεί.
Από 31 Μαΐου όταν άρχισαν τα επεισόδια στο πάρκο Γκεζί στις θεωρίες του προχώρησε ακόμη πιο πέρα και ανέπτυξε τη θεωρία της συνωμοσίας εναντίον του Ερντογάν.
Ο ίδιος είχε μιλήσει και «ιμπεριαλιστές που θέλουν να ανατρέψουν τον Ερντογάν ακόμη και για «έργο της παρακρατικής οργάνωσης Εργκενεκόν στο πάρκο Γκεζί».
Στις 16 Ιουνίου ο Μπουλούτ σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο A Ηaber είχε αναφέρει πως κάποιοι θέλουν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν
«Ο πρωθυπουργός έγινε στόχος επειδή ανέφερε πως η Κωνσταντινούπολη θα γίνει οικονομικό κέντρο. Η Τουρκία τα τελευταία χρόνια κατά μέσο όρο αύξησε το ΑΕΠ της κατά 3%. Οι ευρωπαϊκές χώρες παρουσιάζουν μείωση στο ΑΕΠ κατά 1%. Γι’αυτό στόχος είναι Ερντογάν και κάποιοι θέλουν να τον δολοφονήσουν . Πιστεύω μάλιστα πως γίνονται προσπάθειες δολοφονίας του με τηλεκίνηση και με διάφορες άλλες μεθόδους .Ο πρωθυπουργός είναι η τιμή μου και γι’αυτό τον ψήφισα».
Ο τούρκος πρωθυπουργός τώρα πια θα ακούει τις συμβουλές αυτού του ανθρώπου και θα καθορίζει την πολιτική της κυβέρνησης του.

http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου