Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η φαινομενικά αθώα ατάκα της Τζένιφερ Λόπεζ που εξόργισε τους πάντες στις ΗΠΑ

Η φαινομενικά αθώα ατάκα της Τζένιφερ Λόπεζ που εξόργισε τους πάντες στις ΗΠΑ

Το φυσάει και δεν κρυώνει η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ του χουνέρι που έπαθε, καθώς κατάφερε με μια φαινομενικά ανώδυνη ατάκα να εκνευρίσει πολύ κόσμο και να προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στις ΗΠΑ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη να δώσει συναυλία σε εκδήλωση της Κινεζικής εταιρείας Πετρελαίου προς τιμήν στελεχών της κυβέρνησης του Τουρκμενιστάν.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας είπε, ως άλλη Μέριλιν, «Χρόνια πολλά Πρόεδρε» μιας και ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν,Γκουρμπανγκούλ Μπερντουμουκχανεντόφ, είχε γενέθλια.

Αυτό μόνο του ήταν αρκετό για να προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ, καθώς η κυβέρνηση της χώρας βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» εξαιτίας του αυταρχικού καθεστώτως και της συνεχιζόμενης παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας έσπευσαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα τονίζοντας ότι εάν η JLO γνώριζε πως η εκδήλωση είχε πολιτικό χαρακτήρα δεν θα συμμετείχε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Jennifer Lopez και μερικοί άλλοι καλλιτέχνες κλήθηκαν να εμφανιστούν σε μια ιδιωτική εταιρική εκδήλωση για την China National Petroleum Corporation, που έγινε για τα στελέχη της κυβέρνησης του Τουρκμενιστάν.

Η εκδήλωση αυτή δεν ήταν μια κυβερνητική ή πολιτική εκδήλωση. Οι εκπρόσωποί της είχαν ελέγξει τις λεπτομέρειες και δεν υπήρχε θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε είδους. Σε άλλη περίπτωση η Jennifer δεν θα είχε αποδεχθεί την πρόσκληση.

Η China National Petroleum Corporation υπέβαλε την αίτηση για "χαιρετισμό γενεθλίων" , ένα λεπτό πριν η Jennifer βγει στη σκηνή. Αυτό δεν προβλεπόταν στο συμβόλαιό της. Το έκανε από ευγένεια».

http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου