Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μετακινούνται κατά προτεραιότητα οι «διαθέσιμοι» τρίτεκνοι

Στην εν μέρει ικανοποίηση του αιτήματος πολλών βουλευτών για τους τρίτεκνους υπαλλήλους που εντάσσονται στη διαθεσιμότητα,  με προεξάρχοντα τον Κ.  Κοντογεώργη (ΝΔ) προχώρησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μετατάσσονται ή μεταφέρονται κατά προτεραιότητα, σύμφωνα με την τροποποίηση στο πολυνομοσχέδιο, του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο οποίος  ανακοίνωσε ταυτοχρόνως ότι με υπουργική απόφαση θα οριστούν εισοδηματικά ή άλλα κριτήρια για την εφαρμογή της διάταξης αυτής.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ανταποκρίνεται με τη ρύθμιση αυτή στο σχετικό αίτημα βουλευτών των περισσότερων πτερύγων της Βουλής να εξαιρεθούν οι τρίτεκνοι από τη διαδικασία της διαθεσιμότητας.

Κατόπιν της αποδοχής εκ μέρους του υπουργού ήρε τις επιφυλάξεις του και δήλωσε ότι υπερψηφίζει το νομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κοντογεώργης, ο οποίος είχε προηγουμένως ζητήσει εξαίρεση από το καθεστώς της διαθεσιμότητας των τρίτεκνων, θέτοντας μάλιστα θέμα καταψήφισης των σχετικών με τη διοικητική μεταρρύθμιση άρθρων.

http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου