Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η Ντόρτμουντ έκανε πλάκα στην Μπάγερν Μονάχου!

63 μέρες μετά τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ του Παπασταθόπουλου έκανε πλάκα στην Μπάγερν Μονάχου (4-2) και κατέκτησε το γερμανικό Σούπερ Καπ στην έδρα της!

Η Ντόρτμουντ δεν είχε καμία διάθεση να επιτρέψει στην Μπάγερν Μονάχου να της πάρει μέσα από τα χέρια άλλο έναν τίτλο! Ούτε το Σούπερ Καπ!
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν «χαρίστηκε» στην Μπάγερν Μονάχου, του Πεπ Γκουρντιόλα αυτή τη φορά και με το επιβλητικό 4-2 μέσα στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Γερμανία!
Η Ντόρτμουντ έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της. Ο Ρόις εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Στάρκε (απουσίαζε ο Νόιερ) και διαμόρφωσε το 1-0 στο 6ο λεπτό. Όμως η δράση του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν τίποτα μπροστά στην… πανδαισία του δευτέρου μέρους.
Ο Ρόμπεν έκανε το… λάθος να ισοφαρίσει για τη Μπάγερν στο 54’. Κι αυτό διότι η απάντηση ήρθε άμεσα. Μέσα σε δυο λεπτά οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ 3-1, από αυτογκόλ του Φαν Μπούιτεν (56’ αυτ.) και τέρμα του Γκουντογκάν, με υποδειγματικό τελείωμα (57’). Ο Ρόμπεν πέτυχε και δεύτερο γκολ, μείωσε σε 3-2 στο 64', αλλά η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ήταν σε φανταστική βραδιά για να χάσει το τρόπαιο. Ο Ρόις έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα (4-2 στο 86').

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου