Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Τεστ... Ευρωμπάσκετ με Γαλλία

Το πιο σημαντικό τεστ δίνει απόψε το βράδυ η εθνική ομάδα των ανδρών. Η επίσημη αγαπημένη αντιμετωπίζει τη Γαλλία στον άτυπο τελικό του τουρνουά του Στρασβούργου.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι είδε χτες στο ματς με τη Γερμανία σαφή βελτίωση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και διατήρηση της επιθετικής δεινότητας. Όλα αυτά δεδομένου ότι έχει να αντιμετωπίσει ηχηρές απουσίες, όπως αυτές των Σπανούλη, Μπουρούση και Καϊμακόγλου.

Οι δευτεραθλητές Ευρώπης υστερούν σε δύναμη κάτω από το καλάθι ωστόσο με τον Τόνι Πάρκερ και τους υπόλοιπους ΝΒΑers παραμένουν ισχυρός αντίπαλος.

Το ρόστερ της Γαλλάς: Αλέξις Αζίνκα (Στρασμπούρ), Νικολά Μπατούμ (Μπλέιζερς), Νάντο Ντε Κολό, Μπορίς Ντιαό, Τόνι Πάρκερ (Σπερς), Αντουάν Ντιό (Παρί Λεβαλουά), Εβάν Φουρνιέ (Νάγκετς), Μικαέλ Ζελαμπάλ (Χίμκι), Τομάς Ερτέλ (Λαμποράλ Κούτσα), Σαρλ Καουντί (Λε Μαν), Τζόφρι Λοβερνιέ, Λίο Βέστερμαν (Παρτιζάν), Γιοάν Πετρό (Χοκς), Λοράν Πιετρούς (Νανσί), Κιμ Τιλί (Μούρθια).

Σε 49 ομάδες με τη Γαλλία η Εθνική μετρά 31 νίκες με πιο σημαντική αυτή στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2005. Στο πιο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων, στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, η Ελλάδα είχε ηττηθεί με 64-56.

http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου