Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Δείτε που έκρυψε λαθρομετανάστη ο νταλικιέρης! (Bίντεο)

Η φαντασία δεν αρκεί για να φτάσει κανείς στο σημείο να ανακαλύψει τις κρυψώνες που σκαρφίζονται τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.
Οι άνδρες του ειδικού κλιμακίου ελέγχων του λιμενικού της Πάτρας έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Στην ανακάλυψη που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν θα έφταναν ποτέ αν δεν εκτιμούσε ένας λιμενικός τουλάχιστον ύποπτη την ανησυχία λαθρομετανάστη ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εντοπιστεί κρυμμένος στην νταλίκα.
Τι συνέβη; Οι λιμενικοί εντόπισαν τους πρώτους δύο λαθρομετανάστες κρυμμένους σε ένα σημείο όπου λογικά χωρούσε άνθρωπος. Ωστόσο και καθώς τους είχαν συλλάβει και τους είχαν ζητήσει να αναμένουν υπομονετικά σε μια άκρη, ο ένας φαινόταν ανήσυχος. Ένας λιμενικός τον πλησίασε και τον ρώτησε στα αγγλικά γιατί ήταν νευρικός. Ο αλλοδαπός με σπαστά αγγλικά του είπε πως στην νταλίκα ήταν και ο αδερφός του. Πού όμως δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος.Ο οδηγός της νταλίκας είχε παραaδεχτεί τη διακίνηση των δύο αλλοδαπών. Ωστόσο σε κάθε ερώτηση των λιμενικών αν υπάρχει και άλλος κρυμμένος στο φορτηγό τους απαντούσε αρνητικά.

Οι λιμενικοί είχαν κάνει φύλλο φτερό το φορτηγό και κυρίως την καμπίνα του. Και τότε, σε μια απεγνωσμένη τελευταία κίνηση, άνοιξαν ένα ντουλαπάκι που βρίσκεται πάνω από το ταμπλό του οχήματος και το παρμπρίζ. Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Χαρακτηριστικά ακούγονται να ρωτούν τον οδηγό της νταλίκας, «.. κι αν πέθαινε;»

 

http://svouranews.blogspot.com/2013/09/b.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου