Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

"Όχι" στην επιστροφή του κατοχικού δανείου από τον Ρίξινγκερ

Όχι στην επιστροφή του κατοχικού δανείου από τον Ρίξινγκερ

"Όχι" στην επιστροφή του κατοχικού δανείου από τον Ρίξινγκερ

Το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για επιστροφή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου απορρίπτει ο επικεφαλής του γερμανικού κόμματος «Η Αριστερά» (Die Linke) Μπερντ Ρίξινγκερ, σε αποκλειστική του δήλωση στην ηλεκτρονική έκδοση της οικονομικής εφημερίδας "Der Handelsblatt".

«Κοιτάζουμε από κοινού προς τα εμπρός και όχι προς τα πίσω», δηλώνει ο κ. Ρίξινγκερ και προσθέτει ότι είναι αναγκαία μία άλλη πολιτική διάσωσης στην Ευρώπη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «δεν είναι θέμα μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων, αλλά μεταξύ φτωχών και πλουσίων».

Ο επικεφαλής της Αριστεράς τονίζει ακόμη ότι «το μεγάλο σκάνδαλο είναι ότι στην Ελλάδα τα παιδιά πεινάνε, ενώ οι εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι δεν είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν ούτε σεντ, συνεχίζουν να γυρνάνε με τα πολυτελή γιοτ τους τον κόσμο, ενώ οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι ματώνουν».

Σε αυτό το πλαίσιο, εξηγεί, «είναι αδιανόητο να διατεθούν νέα χρήματα για τη διάσωση των τραπεζών, ενώ Έλληνες που φοροδιαφεύγουν συνεχίζουν να φυγαδεύουν εκατομμύρια στις χώρες της Ευρώπης» και αναφέρει ότι «πριν ματώσουν οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι, πρέπει οι έλληνες εκατομμυριούχοι να δώσουν έως και το 50% της περιουσίας τους ως θυσία αλληλεγγύης και αυτό πρέπει να ισχύσει και για τα χρήματα που έχουν φυγαδευτεί σε χώρες της Ευρώπης, τα οποία θα πρέπει αμέσως να παγώσουν».

http://www.enikos.gr

1 σχόλιο:

  1. Γειά σου

    Είμαστε μια εταιρεία δανείων, παρέχουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια. Προσφέρουμε εξασφαλισμένα και μυστικά δάνεια με πολύ χαμηλά επιτόκια 2% ετησίως, προσωπικά δάνεια, δάνεια εξυγίανσης χρέους, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, επιχειρηματικό δάνειο, επιχειρηματικά δάνεια, εκπαιδευτικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια για οποιονδήποτε λόγο!
    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    Είμαστε μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την τραπεζική χρηματοδότηση και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι απλή και απλή. Το δάνειό μας κυμαίνεται από 1.000.00 έως 25.000.000,00 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες: Γίνουμε γρήγορα η ατομική, διακριτική και προσανατολισμένη στις υπηρεσίες επιλογή δανείων για γενικά δάνεια. Η εταιρεία στρέφεται όταν αποτυγχάνουν οι παραδοσιακές πηγές δανεισμού.
    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας με τις παρακάτω πληροφορίες

    email: accessloanfirm2030@gmail.com
    WhatsApp: +79265038734

    Χαιρετισμοί,
    Κ. Scott
    Επικεφαλής, Τμήμα Δανειοδοτήσεων,
    Email: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή