Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Γιαννιτσά: Συνθήματα την ώρα του Εθνικού Ύμνου και "απάντηση" με ναζιστικό χαιρετισμό (VIDEO)

Απίστευτα πράγματα στο νομό Πέλλας

Επεισόδια μικρής έκτασης δημιουργήθηκαν σήμερα το πρωί στο μνημείο του ομαδικού τάφου στα Γιαννιτσά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης των 120 Γιαννιτσιωτών που εκτελέσθηκαν από τους ναζί στις 14 Σεπτέμβρη 1944.Η ένταση δημιουργήθηκε, όπως αναφέρει ο λόγος της Πέλλας, όταν ομάδα ατόμων από το χώρο της αριστεράς επιχείρησε να πλησιάσει το μνημείο την ώρα που κατέθετε στεφάνι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος.

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο σημείο απέτρεψε την κλιμάκωση των επεισοδίων ενώ προχώρησαν στην προσαγωγή δύο διαδηλωτών από το χώρο της αριστεράς, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από παρέμβαση του Αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Παπανικολάου Νικόλαου.

Οι προκλήσεις ήταν εκατέρωθεν , καθώς αριστεριστές φώναζαν συνθήματα την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου, ενώ ο συνεργάτης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, απάντησε κατά την αποχώρηση σηκώνοντας το χέρι του παραπέμποντας σε ναζιστικό χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές της Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, Ιορδάνης Τζαμτζής, Γιώργος Καρασμάνης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Αθανάσιος Καρούντζος. Παρών ήταν και η Βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου. 

http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου