Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ...(Κατάσταση Google)..Από signingstar...

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα  Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 προσπαθεί να ανοίξει το οπτικό πεδίο σε ανθρώπους που έχουν μείνει εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση επιμονής, πείσματος και προσπάθειας να περάσει το δικό τους.

Με τόσους πλανήτες στο Σκορπιό και τον Ερμή να έχει σχεδόν σταματήσει στο ίδιο ζώδιο και να ετοιμάζεται να επανέλθει σε ορθή πορεία αύριο Κυριακή, είναι μάλλον αδύνατο να αλλάξει ο τρόπος σκέψης για την ώρα. Η Σελήνη από τον Υδροχόο λοιπόν μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ανθρώπους και δράσεις που θα μπορούσαν να προσφέρουν και ένα νέο σετ από εικόνες και σκέψεις που υπάρχουν μέσα στο μυαλό. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αφού κάθε απόπειρα διαφορετικής άποψης μπορεί να αποτελεί αφορμή για καυγά.

Από την άλλη όμως πλευρά, κάθε συναναστροφή με άτομα που λειτουργούν εκτός του καθορισμένου πλαισίου θα αποτελεί και μία ευκαιρία να κοιτάξεις την εικόνα που έχεις μπροστά σου μέσα από διαφορετικά γυαλιά. Αν είναι παραμορφωτικά ή όχι είναι κάτι που δεν μπορείς να γνωρίζεις για την ώρα. Μπορείς όμως να καταλάβεις πως υπάρχει και η άλλη οπτική, που σύντομα θα μπορείς να ξέρεις αν αξίζει να της δώσεις μεγαλύτερη βάση ή αποτελεί απλά μία ευκαιριακή συγκυρία...

http://en-olympo.blogspot.gr/2013/11/google-signingstar.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου