Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Εννέα άτομα ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για 170 ευρώ!

Εννέα άτομα ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για 170 ευρώ!

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό

Ούτε... 20 ευρώ στον καθένα δεν αντιστοιχούσαν από τη λεία της βίαιας ληστείας την οποία διέπραξαν εννέα (!) τσιγγάνοι σε βάρος ενός ηλικιωμένου στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πύργο, τραυματίζοντάς τον και σκίζοντας το παντελόνι του για να του αρπάξουν τα χρήματα!
Οι δράστες βγήκαν πεζή από τον καταυλισμό στην περιοχή της Κεραίας και επιτέθηκαν στον 87χρονο που εκινείτο με το ποδήλατό του προς το σπίτι της κόρης του. Πριν προλάβει να αντιδράσει, τον γκρέμισαν από το ποδήλατο, τον χτύπησαν και άρχισαν να του τραβούν το παντελόνι ψάχνοντας για χρήματα! Βρήκαν όλα κι όλα 170 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έφυγαν τρέχοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό μόλις δέχθηκε την καταγγελία του άτυχου ηλικιωμένου, που ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Δυο από τους δράστες ηλικίας 18 και 20 χρόνων συνελήφθησαν στο κέντρο του Πύργου, ενώ τέσσερις γυναίκες -μια 27χρονη και τρεις ανήλικες ηλικίας 13, 14 και 16 χρόνων- συνελήφθησαν σε άλλα σημεία. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας κατηγορούμενοι για ληστεία, ενώ οι υπόλοιποι τρεις συνεργοί τους αναζητούνται και οι ταυτότητές τους είναι γνωστές.

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου