Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Προσκάλεσαν σε πάνελ το μαξιλάρι της Μαρίας Σπυράκη!..

Βροχή από προσκλήσεις για συνέντευξη και συμμετοχή σε πάνελ, δέχεται τις τελευταίες ώρες το μαξιλάρι της πρώην δημοσιογράφου του Mega, προκειμένου να...
αποκαλύψει όσα του έχει εκμυστηρευθεί κατά καιρούς η ιδιοκτήτριά του.
Σε «Είδος Προικός» των ημερών, τείνει να αναδειχθεί το ανατομικό μαξιλάρι της Μαρίας Σπυράκη, έπειτα από τη δήλωσή της σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «παλιότερα, έχει πάρει σε αυτό, ρεπορτάζ που δεν έπρεπε για εθνικούς λόγους να δει το φως της δημοσιότητας»
Όπως είναι αναμενόμενο, το ενδιαφέρον σχετικά με το ποιες άλλες πληροφορίες και ρεπορτάζ ενδέχεται να έχει αποθηκεύσει εκεί, η επί χρόνια δημοσιογράφος του κυβερνητικού ρεπορτάζ, έχει φουντώσει καθώς, όπως είναι γνωστό, η Μαρία Σπυράκη μιλάει στον ύπνο της.
Πέρα όμως από το πολιτικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν όσα γνωρίζει το μαξιλάρι της δημοσιογράφου, φαίνεται να υπάρχει και η θεολογική διάσταση, αφού είναι κοινό μυστικό πως η ρεπόρτερ του Mega, ήταν παρούσα στη συνομιλία του Αντώνη Σαμαρά με τον Θεό.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστικοπαθές μαξιλάρι, πιθανότατα να κληθεί μέσα στις επόμενες μέρες από την Εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για υποθέσεις των τελευταίων ετών που ερευνώνται.
Πάντως, στο στρατόπεδο της κυρίας Σπυράκη επικρατεί προβληματισμός, διότι όπως δείχνουν τα πράγματα, το μαξιλάρι της, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να την υποσκελίζει, την ώρα μάλιστα που δίνει την κρίσιμη μάχη για τις ευρωεκλογές.
Τέλος, ειδικοί εφιστούν την προσοχή στη χρήση του μαξιλαριού και επισημαίνουν ότι όποιος έρχεται σε επαφή μαζί του, πρέπει να το κάνει χρησιμοποιώντας ειδικά γάντια, προκειμένου να μην καταστραφούν οι πληροφορίες που περιέχει, καθώς το μαξιλάρι ανήκει στον ιστορικό του μέλλοντος...


Ν. Ζαχαριάδης

http://nonews-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου