Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Χρήστος Γιαννούλης: Πρόσκληση – πρόκληση στον Σάββα Χιονίδη για δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση

Ανοιχτή πρόσκληση προς τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για μια δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση των δυο τους, απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Άλλος Δρόμος Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης με δήλωσή του τονίζει ότι είναι προτιμότερο για την...

ποιότητα του προεκλογικού διαλόγου, η μία τηλεοπτική εμφάνιση που δικαιούνται οι υποψήφιοι να μη σπαταληθεί σε έναν ανούσιο μονόλογο, αλλά να υπάρξει μια αντιπαράθεση των δύο επικρατέστερων συνδυασμών με ουσία και περιεχόμενο ώστε οι πολίτες να φθάσουν ενημερωμένοι στην κάλπη.

Ο Χρήστος Γιαννούλης σχολιάζοντας και την άρνηση του απερχόμενου δημάρχου Σάββα Χιονίδη να παραστεί στο δημόσιο διάλογο με τους δημότες και στην πρόσκληση που απεύθυνε προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους Κατερίνης η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας τονίζει:

«Η στάση του απερχόμενου δημάρχου αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τον προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η παράταξή του, τους δημότες, αποφεύγοντας να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την αλήθεια.

Από την πρώτη στιγμή αποδέχθηκα την πρόσκληση των ενεργών πολιτών για την ανοιχτή συζήτηση στον Καπνικό Σταθμό, καθώς είναι βασική αρχή του Άλλου Δρόμου, να είμαστε κάθε μέρα με τους δημότες με ουσία και όχι μόνο στα λόγια.

Καλώ τον κ. Χιονίδη, μετά το πρώτο τηλεοπτικό debate όλων των υποψηφίων δημάρχων σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση των δυο μας, ώστε επιτέλους να ανοίξει ο προεκλογικός διάλογος που τεχνηέντως τον αποφεύγει».

Γραφείο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού

Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης

Επικοινωνία:

Αλίκη Γεωργίου

κινητό: 6934976014

kateriniallosdromos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου