Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Πύρρος Δήμας: «Προς τιμήν τους οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής δεν ζητούν πριμ»

Πύρρος Δήμας: «Προς τιμήν τους οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής δεν ζητούν πριμ»

Την ευχή του για επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας αλλά και τον προβληματισμό του για το επικείμενο κλείσιμο του προπονητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά εξέφρασε την Κυριακή, μέσω των social media, ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας, ακολουθώντας την κίνηση των διεθνών που απέστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προειδοποιώντας τον για την έλλειψη κέντρου προετοιμασίας για τις εθνικές ομάδες.
Με ανάρτησή του στο facebook ο Πύρρος Δήμας υπενθύμισε ότι «προς τιμήν τους οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής δεν ζητάνε πριμ για τυχόν διάκρισή τους στο Μουντιάλ αλλά ζητάνε από την Πολιτεία ένα μόνιμο κέντρο προετοιμασίας» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Και με αυτήν την ευκαιρία, εν όψει του ιστορικού αγώνα με την Κόστα Ρίκα, ο Πύρρος Δήμας προειδοποίησε ότι με το επαπειλούμενο κλείσιμο του Αγίου Κοσμά, «ο ελληνικός αθλητισμός θα βρεθεί στο δρόμο».
Η δήλωση του Πύρρου Δήμα ακολούθησε την επικοινωνία που είχε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους παίκτες της Εθνικής το Σάββατο.

Ο Αντ. Σαμαράς επικοινώνησε το βράδυ του Σαββάτου με τους έλληνες διεθνείς στη Βραζιλία για να τους ευχηθεί καλή τύχη εν όψει της αναμέτρησης με την Κόστα Ρίκα και τους έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποκτήσει η Εθνική «το προπονητικό κέντρο που της αξίζει».
Νωρίτερα οι 23 διεθνείς παίκτες είχαν αποστείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό:
«Δεν θέλουμε έξτρα πριμ, δεν θέλουμε λεφτά. Παίζουμε μόνο για την Ελλάδα και τον λαό της. Αυτό που θέλουμε είναι να υποστηρίξετε την προσπάθεια για την εύρεση-παραχώρηση εδαφικής έκτασης για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου που θα στεγάσει μια για πάντα την Εθνική μας ομάδα».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα στο facebook:
«Oι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας, προς τιμή τους, δεν ζητάνε πριμ για τυχόν διάκρισή τους στο Παγκόσμιο, αλλά ζητάνε από την Πολιτεία να δημιουργηθεί ένα μόνιμο κέντρο προετοιμασίας για την Εθνική ομάδα. Μπράβο τους! Δεσμεύτηκε και ο Πρωθυπουργός! Είναι όμως ένα αίτημα που δεν αφορά μονάχα στο ποδόσφαιρο και κυρίως δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα. Σε λιγότερο από τρεις μήνες το αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά, προπονητήριο για πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου, ΚΛΕΙΝΕΙ και ο ελληνικός αθλητισμός θα βρεθεί στο δρόμο. Από την επόμενη μέρα του αγώνα μου, το 2004, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ φωνάζω για το πρόβλημα χώρων άθλησης, για τα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι κλειδωμενα και ρημάζουν. Ευχομαι οι ποδοσφαιριστές να φωνάζουν δυνατότερα και να φωνάζουν μαζί μας. Καλή επιτυχία απόψε!»

http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου