Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Θα μας λείψεις Σοφία...

Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπου της ΝΔ. Η Σοφία Βούλτεψη θα πολιτευτεί. Αφιερώνουμε στην απερχόμενη κυβερνητική εκπρόσωπο κα Σοφία Βούλτεψη ένα κατάλογο με τα κατά καιρούς λεχθέντα της ώστε στο πλαίσιο της βελτίωσης του «δημοκρατικού» διαλόγου που «πρεσβεύει» να βελτιωθεί διορθώνοντάς τα…
Επειδή είναι πολλά μαζέψαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε και με την βοήθεια του http://polyfimoss.wordpress.com
«-Σε ερώτηση εάν το BBC είναι αγορασμένο από εμπόρους όπλων, η απάντησή της ήταν: «Βεβαίως, έχω γράψει γι’ αυτό, έχουν πουληθεί όλα τα μέσα σε εμπόρους όπλων, στον Ρότσιλντ, σε τραπεζίτες και τέτοιους».
-Μας έχουν τρελάνει μετά το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι κλείνουν την Αθήνα, περιφέρουν Αφγανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς….

-Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός.
-O Τσίπρας και οι σύμμαχοί του, ο Καμμένος, δεν φαντάζονται πόσο ακριβά θα πληρώσουν τις πρόωρες εκλογές.
-Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι μπορεί να κάνει την Ελλάδα Tsipraland».
-Δεχόμαστε άοπλη εισβολή από τους Τούρκους. Το Φαρμακονήσι είναι η πύλη εισόδου και οι μετανάστες είναι το εργαλείο για να καταλάβουν το νησί. Στους δικούς τους χάρτες το Φαρμακονήσι καταγράφεται ως τουρκικό έδαφος υπό ελληνική κατοχή.
-Ο Αλέξης Τσίπρας υιοθετεί απόψεις Μπερλουσκόνι στο θέμα (σσ. καθαρίστριες) και το μόνο που μας μένει είναι να βγει και να υιοθετήσει και μπούνγκα μπούνγκα.
-Είναι αδιανόητο, για παράδειγμα, ότι θα έρθουν στη χώρα μας περί τα 20 εκατομμύρια τουρίστες και δεν θα έχουν κλιματισμό στις καλοκαιρινές διακοπές τους.
-Όταν οι τουρίστες ακούν τον ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι «στις 26 [Μαΐου] φεύγουν» ποιος θα έρθει για διακοπές στην Ελλάδα; Θα φοβηθούν όλοι και θα πάνε αλλού.
-Επειδή απεργεί το 35% των εργαζομένων στη ΔΕΗ η χώρα κινδυνεύει με ολικό μπλακ άουτ.
-Μια σλαβικής προέλευσης και κατασκευής γλώσσα δεν μπορεί ποτέ να αποκαλείται «μακεδονική». [προτρέπω τον Αντώνη Σαμαρά] να επισκεφθεί τις περιοχές της Φλώρινας, της Έδεσσας και της Καστοριάς, για να διαπιστώσει ότι στην Ελλάδα διατηρείται και ομιλείται από τη “μακεδονική μειονότητα” η “μακεδονική γλώσσα”.
-Το 2011 δεν ήμασταν κυβέρνηση. Κάθε βουλευτής μπορούσε να πει ότι θέλει.
-2012 για τον σημερινό υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη: «Όπου και να στραφείς, πάντα πάνω σε κάποιον εθελόδουλο θα πέσεις, έτοιμο να εξηγήσει, να δικαιολογήσει, να ταυτιστεί με τη γνώμη των δανειστών».
-Θεωρώ σταλινικό το να έχω τις ίδιες απόψεις διαχρονικά.
-Ούτε ένας τουρίστας δεν μπορεί να μείνει έστω κι ένα λεπτό χωρίς κλιματιστικό!
-Το 2011 δεν είχαμε μπει στο μνημόνιο (το είπε στο ραδιόφωνο).
-Το ΔΝΤ έχει ειδικό τρόπο που εκφράζεται, ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο. Δεν έχει καμία αρμοδιότητα να παρεμβαίνει στις δικαστικές αποφάσεις. Εμείς δεν θα κάνουμε ό,τι λέει η τρόικα.
-Η ΕΡΤ λειτουργεί και θα γίνει καλύτερη (αυτό το είπε τον Ιούνιο του 2014).
-Η υπόθεση των Ναυπηγείων αποτελεί μια ακόμη πολύ οδυνηρή χάντρα στο κομπολόι των… διαπραγματευτικών ικανοτήτων του μετέπειτα «τσάρου» και σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που μάλιστα επιδιώκει και την πρωτιά (αυτά τα έλεγε κάποτε για τον Βενιζέλο).
-Οι ομαδικές απολύσεις μπορούν να σώσουν μια επιχείρηση.
-Γιατί ο γιος μου που έφευγε από την Γλυφάδα και πήγαινε στην Παλλήνη πόσα χιλιόμετρα είναι; (απάντηση σε αίτημα γονιών από χωριό στο Ηράκλειο Κρήτης να μην κλείσει το δημοτικό σχολείο)».

http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου