Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Με καλυμμένα αυτιά θα παίζει στο εξής ο Βασίλης Σπανούλης

Σύμφωνα με απόφαση του αθλητικού δικαστή, ύστερα από τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου, ο γκαρντ του Ολυμπιακού υποχρεώνεται να αγωνίζεται με καλυμμένα τα επίμαχα αυτιά, προκειμένου να μην προκαλεί την εξέδρα

Αυτή την εικόνα θα παρουσιάζει στο εξής στο γήπεδο ο Βασίλης Σπανούλης, για να αποφεύγθούν κι άλλα επεισόδια Αυτή την εικόνα θα παρουσιάζει στο εξής στο γήπεδο ο Βασίλης Σπανούλης, για να αποφεύγθούν κι άλλα επεισόδια

Το επίμαχο σημείο του σώματος του Βασίλη Σπανούλη, τα αυτιά του, δεν θα βρίσκονται στο εξής σε κοινή θέα στο γήπεδο, προκειμένου να μη σκανδαλίζεται η ευαίσθητη κερκίδα και αντιδρά βίαια, χαλώντας τη γιορτή του αγώνα.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο αθλητικός δικαστής, έπειτα από πλήθος επιστημονικών ερευνών, που δείχνουν ότι η επίδειξη των αυτιών του διεθνούς μπασκετμπολίστα προκαλεί ανεξήγητη αύξηση των σφυγμών στην αντίπαλη κερκίδα.

Μάλιστα, ο αθλητικός δικαστής, διέταξε να συνεχιστούν οι έρευνες, ώστε να φανεί μήπως εκτός από τα αυτιά, και άλλες συμπεριφορές ή στοιχεία του Βασίλη Σπανούλη – όπως τα τρίποντα ή η φανέλα – προκαλούν επίσης αναταραχή στην κερκίδα ή στους αντιπάλους.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα απαγορευτούν και αυτά, ώστε να διαφυλαχθεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Έστω και χωρίς τη συμμετοχή του, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου