Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Διαψεύσεις για κέντρο ανοιχτής φιλοξενίας στην Κατερίνη

14.01.2016

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη είχαν χθες οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκουφά, Χαρίλαος Τζαμακλής και Αστέριος Καστόρης για το ζήτημα που προκλήθηκε από τη δήλωση του πρώτου περί της δημιουργίας Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κατερίνη. Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των τριών βουλευτών, "δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για δημιουργία -και μάλιστα άμεσα- Ανοικτού Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κατερίνη και ειδικά σε στρατόπεδο της Ανδρομάχης".

"Η κυβέρνηση με τους αρμόδιους υπουργούς έχει ξεκινήσει διάλογο με την αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔΕ. Είναι σαφές ότι για τη δημιουργία τέτοιων κέντρων θα υπάρξει ενημέρωση και διάλογος με τους φορείς και τους πολίτες", συμπληρώνουν μεταξύ άλλων. Τέλος, οι βουλευτές δεσμεύονται να ενημερώνουν έγκαιρα και υπεύθυνα την τοπική κοινωνία για κάθε σχετική εξέλιξη.

Ανάλογη συνάντηση για το ίδιο ζήτημα είχε και ο δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης με τον Αλ. Φλαμπουράρη και τον Γ. Μουζάλα, σύμφωνα με αυτοδιοικητικές πηγές.

http://www.avgi.gr/article/6181028/diapseuseis-gia-kentro-anoixtis-filoxenias-stin-katerini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου