Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Bye Bye wi-fi!!!

253.000 ευρώ καλείται να επιστρέψει στο ΕΣΠΑ ο Δήμος Κατερίνης για το δωρεάν WiFi που δεν έγινε ποτέ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Το θέμα αυτό έχει να κάνει με χρήματα φορολογουμένων δημοτών, και είναι η περίφημη υπόθεση του δωρεάν WiFi, του δωρεάν ασύρματου διαδικτύου δηλαδή για την πόλη της Κατερίνης.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 253.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WiFi ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.Ο Δήμος χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ γι’ αυτό το έργο, με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 253 χιλιάδων ευρώ περίπου, και τώρα ζητείται από τον Δήμο να επιστρέψει αυτό το ποσό εφόσον δεν πραγματοποιήθηκε αυτή η υποχρέωση απέναντι στους δημότες. Θα θυμάστε πιστεύω το περιβόητο δωρεάν WiFi σε όλους από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για ψηφοθηρικούς λόγους, όπου και αυτό παρέμεινε στις γνωστές υποσχέσεις.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 253.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WiFi ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ (2).

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 253.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WiFi ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ (5).

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 253.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WiFi ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ (6).

Στο ρεπορτάζ θα δούμε τί ελέγχθη και γι’ αυτό το θέμα.

Οι δημότες της Κατερίνης καλούνται με διαφόρους τρόπους να βάλλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να πληρώσουν ότι δεν υποχρεούνται να πληρώσουν, όπως την μηνιαία χρηματοδότηση της εκκλησίας με το ποσό των 6.000 ευρώ, την επιστροφή χρημάτων του ανύπαρκτου WiFi, κάποια τεράστια πρόστιμα στον Δήμο από έργα που ποτέ δεν τελείωσαν, όπως το περιβόητο Πνευματικό Κέντρο δίπλα στα ΚΤΕΛ, κάτι το οποίο θα μας απασχολήσει σύντομα με ρεπορτάζ, και τόσα άλλα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου